Ediția 2016

De 1 decembrie, Primăria Capitalei dă startul sărbătorilor de iarnă!

Primarul General, Gabriela Firea, va da startul Sărbătorilor de Iarnă, joi, 1 decembrie, la ora 19:00, din Piața Constituției din Capitală, de unde se va aprinde și iluminatul festiv de sărbători.

Gabriela Firea: „Invit toți bucureștenii și nu numai, la evenimentele pe care Municipalitatea le organizează în Capitală cu ocazia sărbătorilor de iarnă! În premieră, în luna decembrie, Primăria Municipiului București organizează o serie de manifestări dedicate Sărbătorilor de Iarnă, în mai multe zone ale Capitalei: Piața Constituției, Centrul Istoric, Piața Universității, Piața George Enescu, Parcul Kiseleff și Parcul Tineretului sunt zonele care alcătuiesc harta evenimentelor de Sărbători”.

TÂRGUL DE CRĂCIUN, ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI

Devenit deja o tradiție a Capitalei, Targul de Craciun deschide oficial sezonul Sărbătorilor de Iarnă din Capitală. Organizat în acest an în Piața Constituției, Târgul de Crăciun îi întâmpină pe vizitatori cu o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc: spectacole artistice, Casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, personaje de poveste, bucate tradiționale și daruri de sărbători.

Târgul de Crăciun București are loc în perioada 1 – 30 decembrie 2016 și poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 –22:00.

Peste 100 de căsuțe

Cele peste 100 de căsuțe ale Târgului de Crăciun vor aduce în stradă bucătăria autohtonă, obiecte artizanale și decorațiuni de Crăciun. În acest an, căsuțele au fost grupate pe categorii, precum: Handmade, Colțul de decorațiuni, Fabricat în Romania, Zona culinară sau Dulce de Crăciun.

Vor putea fi achiziționate sculpturi în lemn și os, țesături, împletituri din fibre vegetale, instrumente muzicale, icoane, păpuși, măști tradiționale, coșuri din lemn, vitralii, icoane pe sticlă, globuri pictate manual, ghirlande, clopoței, ceramică de Horezu, produse ecologice din lavandă și trandafiri, articole din piele, costume populare, ii, cămăși, pălării, basmale, magiun, dulcețuri, prăjituri de casă, cozonaci, ciocolată de casă, turtă dulce, salam de biscuiți, covrigei, plăcinte, scovergi, poale-n brâu, alivenci moldovenești, sarmale maramureșene, țuică, palincă, vin fiert și multe altele.

Casa lui Moș Crăciun

Casa lui Moș Crăciun va fi deschisă în perioada 1 – 24 decembrie, în intervalul orar 11:00 – 13:00 și 17:00 –22:00 și reprezintă una dintre surprizele pregătite îndelung și așteptate cu nerăbdare de cei mici. Aici, într-un decor magic, toți copiii se vor întâlni cu Moș Crăciun și spiridușii săi.

De asemena, cei mici pot face cunoștință cu Pachețica, Prăjiturica, Spiridușul Poștaș, Meșterul de jucării și cu Povestitorul, ajutoarele de nădejde ale Moșului, care, prin joacă, află dorințele copiilor. Tot în acest spațiu se află și cutia poștală unde copiii își pot lăsa scrisorile cu dorințe.

Moș Crăciun poposește în târg în perioada 10 – 24 decembrie, în intervalul orar 11:00 – 13:00 și 17:00 – 22:00 și îi așteaptă cu nerăbdare pe copii.

Carusel, patinoar si trenulet

Tot în perioada 1 – 30 decembrie, între orele 10:00 – 22:00, părinții sunt așteptați cu cei mici pentru a se bucura de un carusel de poveste, patinoar în aer liber și trenuleț, toate cu intrare liberă.

Campania umanitară

Campania ,,Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!’’ continuă și în acest an. Vizitatorii pot dona jucării și cărți, care vor ajunge la copiii nevoiași, în speranța ca sărbătorile acestora vor deveni mai frumoase.

Spectacole

Pe parcursul evenimentului vor avea loc spectacole susținute de ansambluri de datini și obiceiuri din diferite zone ale țării, grupuri de copii, grupuri de colindători, cântăreți de muzică populară, artiști consacrați, trupe cunoscute și coruri celebre: Dinu Iancu Sălăjanu, Maria Dragomiroiu, Ovidiu Komornik, Cornelia și Lupu Rednic, Nicolae Voiculeț, Ducu Bertzi, Elena Gheorghe, Bosquito, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Bere Gratis, El Negro, Pasărea Rock și Mircea Baniciu, Simona Nae, Paula Seling, Marcel Pavel, Proconsul, Jazzapella, Ducu Bertzi, Gospel Moods, Nicu Alifantis, Vița de Vie, Iris, Ștefan Hrușcă, Ansamblul Folcloric Doinița, Ansamblul Românașul, Călușarii Slatinii, Corul Andantino.

Târgul oficial de Crăciun al Capitalei este organizat anual de Primăria Municipiului București și se înscrie, încă de la prima ediție, în rețeaua internațională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – „Christmas Markets”. Acesta este locul de unde se aprind, în fiecare an, luminile de sărbătoare ale orașului, ce se întind pe un traseu de aproximativ 23 de kilometri. Decorul de poveste este completat în fiecare an de prezența unui brad deosebit care va măsura anul acesta 25 m și va fi decorat cu mii de luminițe.

CENTRUL VECHI

Pentru prima dată, Centrul Istoric se alătură zonelor incluse pe harta cu evenimente dedicate Sărbătorilor de Iarnă. Înveșmântat ca de sărbătoare, Centrul Vechi găzduiește în luna decembrie evenimentele: ALT.CRĂCIUN, Târgul de Design la Hanul cu Tei, Târgul Rembrandt Christmas Festival sau Ateliere Șelari 13.

ALT.CRĂCIUN se desfășoară la ARCUB Gabroveni, în perioada 16 – 23 decembrie. E tot Crăciun, dar mai puțin tradițional. Ai muzică de Crăciun, dar nu cum te aștepți. Bunătăți mai mult sau mai putin tradiționale și multe locuri de unde să iei cadouri originale. ALT.CRĂCIUN include: ALT.Design Shop, ALT.Chocolate Shop, ALT.Gift Shop și multe altele. Mai mult decât atât, împreună cu Compania de Teatru Passe Partout DP ARCUB prezintă spectacolul de Crăciun „Minunea unui copil”. La Sala Mare a ARCUB vor avea loc 5 reprezentații: 20 decembrie, orele 11:00 si 19:00; 21 decembrie, orele 11:00 și 19:00; 22 decembrie, ora 11:00. Biletele vor fi puse în vânzare la casa de bilete a ARCUB.

Uniunea Artistilor Plastici din România, prin filiala Design București, organizează în perioada 1 – 28 decembrie 2016 Târgul de Design la Hanul cu Tei, la Galeria 15 Design din Centrul Vechi. Târgul face parte din programul „Designed in Bucharest” – marca de promovare a creațiilor de design originale realizate în Capitală. Deschiderea va avea loc joi, 1 decembrie, orele 18:00, la Galeria 15 Design din Hanul cu Tei. Artiștii și designerii ce vor expune vă vor inspira în alegerea cadoului perfect cu piese inedite de design vestimentar, accesorii de interior, postere, graphic design și decorațiuni de Crăciun.

Totodată, la Târgul Rembrandt Christmas Festival, organizat la Hanul cu Tei, în perioada 5 – 24 decembrie, vor avea loc diverse ateliere de creație susținute de profesori ai Universității Naționale de Artă, expoziție de pictură, tombolă cu premii și multe surprize.

Ateliere Șelari 13 – Pe 1 decembrie, între orele 18:00 – 00:00, în Galeria Atelier 35 – ODD, veți putea admira lucrările a 14 artiști importanți, care își vor deschide ușile atelierelor pentru publicul iubitor de artă: expoziție eveniment Atelierele Șelari – holul etajului 2, Ateliere Deschise – etajele 1 si 2, expoziție „The Disappearance of Technology” – Galeria Atelier 35 – ODD, parter.

Târg și petreceri stradale

În decembrie, puteți experimenta preparate de sezon din bucătăria locala și internațională a barurilor și restaurantelor din Centrul Istoric, care-și vor întâmpina oaspeții cu mâncăruri și băuturi calde, completând atmosfera de sărbătoare din București.

PIAȚA UNIVERSITĂȚII

Începând cu 1 decembrie, esplanada cu statui din Piața Universității va fi animată de momente specifice sărbătorilor de iarnă și de multe surprize menite să însuflețească kilometrul 0 al Capitalei. Bucureștenii și turiștii sunt așteptați să se bucure de sărbători alături de cei dragi și să savureze un pahar cu vin fiert si preparate delicioase într-un cadru de poveste, în jurul unui brad înalt de 14 metri, frumos împodobit.

ATHENEUM CHRISTMAS FAIRY, ÎN PIAȚA GEORGE ENESCU

În data de 17 decembrie, în Piata George Enescu, zona Ateneului Român, bucureștenii sunt așteptați la Târgul Atheneum Christmas Fairy.

De la eveniment vor putea fi achiziționate produse gastronomice, bijuterii hand-made, lucrări ale unor artiști plastici sau articole vesimentare ale unor designeri români. Atmosfera va fi completată de muzică live, muzică de fanfară, colinde, dar și de un brad iluminat roz, realizat împreună cu Fundația Renașterea, dedicat femeilor din România cu mesajul „Aveți grijă de sănătate!”. Evenimentul este deschis publicului în data de 17 decembrie, între orele 12:00-22:00.

CRĂCIUNUL COPIILOR ÎN PARCUL KISELEFF

Teatrul Ion Creangă organizează timp de cinci zile, între 16 și 20 decembrie, în Parcul Kiseleff, evenimentul „Crăciunul Copiilor”. Ajuns la cea de-a II-a ediție, evenimentul reunește spectacole de teatru, concerte de colinde și ateliere de creativitate dedicate copiilor de toate vârstele. Nu vor lipsi din program nici atelierele de muzică și teatru de umbre sau sesiunile de meșterit decorațiuni. Intrarea este liberă.

FESTIVALUL FULGILOR DE NEA ÎN PARCUL TINERETULUI

Festivalul Fulgilor de Nea se desfășoară în Parcul Tineretului, intrarea Gheorghe Șincai, în perioada 5-9 decembrie, între orele 10:00 – 19:00. Destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, Festivalul Fulgilor de Nea vă așteaptă cu ateliere de creație și ateliere experimentale, spectacole de teatru interactiv și multe alte surprize!

Iluminat festiv București

Pentru 2016-2017, Luxten Lighting Company SA a continuat conceptul pentru a valorifica spațiul și locațiile din București, într-o manieră simplă și relaxantă, unde alternează albul cald cu albul rece, iar culoarea este prezentă doar în câteva zone. Prin aceasta, ne dorim ca spațiul public urban să devină unul de împărtașire a bucuriei și a valorilor cu care locuitorii se identifică.

Linie specială RATB în perioada sărbătorilor de iarnă

Regia Autonomă de Transport București pune la dispoziția bucureștenilor, până pe 31 decembrie, linia specială de autobuze 361, cu tarif normal, între Piaţa Unirii și Complex Comercial Băneasa.

Pentru ca atmosfera de sărbătoare din oraș să se regăsească și în autobuzele de pe linia specială 361, actori costumați în personaje îndrăgite de copii vor spune cele mai frumoase povești, între 30 noiembrie – 6 decembrie 2016 și între 21 – 26 decembrie 2016, între orele 11:00 – 14:00 și 17:00 – 20:00. Cinci povești diferite, în cinci autobuze așteaptă să fie descoperite!

Linia va funcționa între orele 10:00 – 21:00, autobuzele având următorul traseu: Bd. I.C. Brătianu, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle, Bd. Constantin Prezan, Şos. Kiseleff, Piaţa Presei, Şos. Bucureşti-Ploieşti, parcarea Complexului Comercial Băneasa, cu întoarcere pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, Piața Presei, Şos. Kiseleff, Calea Victoriei, Splaiul Independenţei, Piaţa Unirii. Autobuzele vor efectua opriri în staţiile traseului turistic Bucharest City Tour (http://bucharestcitytour.ratb.ro/traseu_eng.html), iar pe Şos. București-Ploiești, în stații comune cu linia 131.

Organizatori – Târgul de Crăciun București: Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive

Parteneri: Autoritatea Națională pentru Turism, Luxten, Compania Națională Aeroporturi București

Parteneri media: România TV, Magic FM, Adevărul, Click, Agerpres, Art7, Festivaluri Românești, DC News, Zile și Nopți, Dor de Ducă, Calendar Evenimente, Orașul Meu, PR Wave, Gratuitor, Știri pe surse, IQool, Blitz TV, Best-Event, România Pozitivă, Bucharest City App.

? ? ? ⛄ ?

Urmăriți pagina de Facebook Bucharest Christmas Market pentru mai multe detalii.

Revenim în curând cu programul complet!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1187820334598394/

afis-ta%cc%82rgul-de-cra%cc%86ciun-bucures%cc%a6ti

PROGRAM EVENIMENT

Târgul de Crăciun București

1 – 30 decembrie 2016

Piaţa Constituției

10:00 – 22:00

 

Târg & zonă gastronomică – 10:00-22:00

Patinoar – 10:00-22:00

Carusel – 10:00-22:00

Trenuleț – 10:00-22:00

Casa lui Moș Crăciun

Spiridușii lui Moș Crăciun: 1-24 decembrie 2016, 11:00-13:00 și 17:00-22:00

Vizită Moș Crăciun: 10-24 decembrie 2016, 11:00-13:00 și 17:00-22:00

Campania umanitară „Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun”: 1-20 decembrie 2016, 10:00-22:00

 

PROGRAM ARTISTIC

Joi, 1 decembrie

18:20 – 18:50 FANFARA MEZZOFORTE

18:50 – 18:53 CORUL DE COPII RADIO (Imnul Național)

18:53 – 19:08 CORUL DE COPII RADIO

19:09 – 19:10 DISCURS PRIMAR GENERAL ȘI APRINDEREA LUMINILOR

19:10 – 19:15 CORUL DE COPII RADIO

19:15 – 19:30 ORCHESTRA NAȚIONALĂ VALAHIA, maestru dirijor Marius Zorilă

19:30 – 19:45 ANSAMBLUL FABRICA DE FOLCLOR

19:45 – 19:50 ORCHESTRA NAȚIONALĂ VALAHIA

19:50 – 20:20 LAVINIA GOSTE & ORCHESTRA NAȚIONALĂ VALAHIA

20:20 – 20:40 GRUPUL IZA

20:40 – 20:45 DANS DIN MOLDOVA – ȘCOALA DE DANS LARISA ȘI MARIN BARBU

20:45 – 21:15 LAURA LAVRIC

21:15 – 21:20 DANS DIN OLTENIA – ȘCOALA DE DANS LARISA ȘI MARIN BARBU

21:20 – 21:40 FLORIN VASILICĂ ȘI GRUPUL TELEORMAN

21:40 – 22:00 ANSAMBLUL FOLCLORIC DOINIȚA

22:00 – 22:05           DANS DIN ARDEAL – ȘCOALA DE DANS LARISA ȘI MARIN BARBU

22:05 – 22:35 DINU IANCU SĂLĂJANU

22:35 – 23:00 MARIA DRAGOMIROIU

Vineri, 2 decembrie

11:00 – 12:30            PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR

12:30 – 13:20            PAM PAM (TEATRU MUZICAL)

18:00-19:00              SIMONA NAE

19:00-20:00              PAULA SELING

20:00-21:00              MARCEL PAVEL

Sâmbătă, 3 decembrie

11:00 – 12:30            PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR

12:30 – 13:20            MEZZO FORTE

18:00-19:00              CAMIOANE ÎN MULȚIME

19:00-20:00              PACT

20:00-21:00              PROCONSUL

Duminică, 4 decembrie

11:00 – 11:30             PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR

11:30 – 12:00             MEZZO FORTE

12:00 – 13:00             PLAIURILE SÂMBUREȘTIULUI

12:00 – 13:00             ȘCOALA COPIILOR MINARDO

18:00 -19:00              EL NEGRO

19:00 -20:00              BERE GRATIS

20:00 -21:00              PASĂREA ROCK

Vineri, 9 decembrie

17:30-18:00        ANSAMBLUL FABRICA DE FOLCLOR

18:00-19:00        CONSTANTIN MĂGUREANU

19:00-19:30        EDA

19:30-20:00        OVIDIU KOMORNYIK

20:00-20:30       VLAD MIRIȚĂ

Sâmbătă, 10 decembrie

11:00-12:00        PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR

12:00-13:00        CUNUNA DIN ȘOPÂRLIȚA

13:00-15:00        CONCURS DANSUL IERNII – FAZA I

18:00-18:30  BAMBI

18:30-19:00  În sara lu’ Moș Ajun (Compania de Teatru pentru Copii și Adolescenți; Prof coord Mirela Dragu)

19:00-19:30        BRASS TONES QUINTET

19:30-20:30        TUDY ZAHARESCU BAND

20:30-21:00      CORNELIA ȘI LUPU REDNIC

Duminică, 11 decembrie

11:00-12:05        PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR

12:05-12:30        ANSAMBLUL VICTORIA ART

12:30-13:00        MEZZO FORTE

13:00-14:00        ANSAMBLUL MLĂDIȚE ILFOVENE

17:30:18:00        JURJAK

18:00-19:00        THE KRYPTONITE SPARKS

19:00-20:00        THE MONO JACKS

20:00-21:00        ROBIN AND THE BACKSTABBERS

Vineri, 16 decembrie

17:00 -17:30       MARIUS CIPRIAN POP

17:30-18:00        NICOLAE VOICULEȚ

18:00-19:00        COMUNITATEA ELENĂ

19:00-20:00        FANFARA 10 PRĂJINI

20:00-21:00        COBZALITY

Sâmbătă, 17 decembrie

11:00 – 12:00      PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR

12:00 – 13:00     HORA FLORILOR

13:00 – 14:00    ANSAMBLUL MLĂDIȚE ILFOVENE

17:30-18:00        ANSAMBLUL DOINA OLTULUI

18:00-19:00        OVIDIU HOMORODEAN

19:00-20:00        CRISTINA BĂLAN

20:00-21:00        BOSQUITO

Duminică, 18 decembrie

11:00 -12:20       CORUL ANDANTINO

12:20 -13:00       ATELIERUL DE MUZICĂ – ALINA SORESCU

13:00 -15:00       CONCURS DANSUL IERNII – FINALĂ

18:00 -18:30       CORUL ACCOUSTIC

18:30-19:00        CLAUDIA HANGHIUC & BRASS QUINTET

19:00 -20:00       MATILDA PASCAL COJOCĂRIȚA CU ȘTEFAN CIGU, HORAȚIU CIGU ȘI ALIN PASCAL

20:00-20:30      LUMINIȚA ANGHEL

20:30 – 21:30     GABRIEL COTABIȚĂ

Vineri, 23 decembrie

18:00 -18:30       LETICIA MOISESCU

18:30 -19:00       BLUE NOISE

19:00 -20:00       NARCISA SUCIU

20:00 -21:00       ELENA GHEORGHE

Sâmbătă, 24 decembrie

11:00 -12:00       GAȘCA ZURLI

12:00 -13:00       DANUBIUS DIN CORABIA

12:00 -13:00       CONTRAPUNCT

18:00 -18:30       JAZZAPELLA

18:30 -19:00       DUCU BERTZI

19:00- 20:00       GOSPEL MOODS

20:00 -21:00       NICU ALIFANTIS & ZAN

Duminică, 25 decembrie

11:00 -13:00       PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR

19:00 -19:30       GRUPUL VOCAL ACAPELLA

19:30 -20:00       OPERETTA STARS

20:00 -21:00       FUEGO

Luni, 26 decembrie

11:00 -11:50       TEATRUL MUZICAL PAM PAM

12:15 -13:00       ANSAMBLUL VICTORIA ART

17:30 -18:00       ALEXANDRA UȘURELU

18:00 -18:30       CORUL PATRIARHIEI ROMÂNE

18:30 -19:00       CORUL OPERA

19:00 -20:00       VIȚA DE VIE

20:00 -21:00       IRIS

Marți, 27 decembrie

11:00 -11:50       TEATRUL MUZICAL PAM PAM

12:15 -13:00       ANSAMBLUL VICTORIA ART

18:00 -18:30       CORNELIA TIHON

18:30 -19:00       OANA SÂRBU

19:00 -19:30       SILVIA DUMITRESCU ȘI CORUL ANDANTINO

19:30 -20:30       ȘTEFAN HRUȘCĂ

? ? ? ⛄ ?

Urmăriți pagina de Facebook Bucharest Christmas Market pentru mai multe detalii.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1187820334598394/

7 Comentarii până acum

Târgul de Crăciun din BucurestiPublicat pe9:00 am - dec. 10, 2014

[…] 5, Loredana, Delia, Bere Gratis sau Horia Brenciu sunt doar cativa. Gasesti programul pe zile exact aici. Noi am fost si cu siguranta o sa mai mergem. Ca sa te convingi ca e frumos, ca este civilizat […]

Concert Subcarpați în Piața Universității | oamenii liberiPublicat pe7:44 pm - dec. 22, 2014

[…] Autor: Alexandru Marin Foto: Facebook Subcarpați Program Bucharest Christmas Market […]

Evenimente Culturale in Luna Decembrie 2015! | Bucharest Cultural EventsPublicat pe10:01 pm - nov. 29, 2015

[…] Bucharest Christmas Market  va avea loc in Piata Universitatii in perioada 27 Noiembrie – 27 Decembrie 2015. 60 de căsuțe  vor transforma centrul Bucureștiului într-un Sat Magic al Sărbătorilor de Iarnă, unde iubitorii de frumos pot achiziționa obiecte tradiționale, ceramică pictată, lemn cioplit, icoane și pânzeturi brodate. O serie de concerte ale celor mai bune formatii romanesti vor anima atmosfera iar vizitatorii pot savura  produse tradiționale românești, cozonaci, vin fiert, turtă dulce, plăcinte aburinde, magiun, dulceţuri, miere, siropuri și pot achizitiona cadouri inedite celor dragi. Programul complet aici:  Bucharest Christmas Market […]

Targ de Craciun cu folclor romanesc si traditii autentice | Macrea Events – Oferte Firma Organizare Evenimente Bucuresti. Organizator Nunti si Botezuri. Corporate. Petreceri Private. Accesorii Nunta. Servicii si Pachete. Artisti Evenimente Nunti BotezuriPublicat pe5:41 pm - dec. 8, 2015

[…] Va invitam sa treceti pragul celui mai mare Targ de Craciun din Bucuresti, ajuns deja la cea de-a 4-a editie – Bucharest Christmas Market. Start-ul s-a dat deja pe 27 noiembrie si momentele speciale planuite de organizatori vor avea loc pana pe 27 decembrie. Dansatorii Rapsodia Carpatilor vor asigura un moment artistic complex de folclor romanesc vineri, 18 decembrie, in Piata Universitatii. In aceeasi zi vor mai fi alaturi de noi Orchestra Naţională „Valahia” si Alin Trocan si Fabrica de Folclor „Albert Urdarea”. Programul complet al targului il puteti vedea aici. […]

Bucharest Christmas Market 2015 | Violeta-Loredana Pascal. Afaceri, imagine, comunicare, relatii publice si personalPublicat pe12:39 pm - dec. 22, 2015

[…] speciali. Indiferent ce gen si ce nume va atrag, distractia si voia buna sunt prezente zi de zi. Programul concertelor este disponibil pe site. Cu mosul cei mici se intalnesc, pana pe 24 decembrie, intre orele 11:00 […]

100 de locuri din Bucuresti Idei pentru Weekend 26-27 Decembrie –Publicat pe12:01 pm - dec. 24, 2015

[…] Sursă și detalii […]

Am fost la Targul de Craciun din Piata Constitutiei – AnamariabPublicat pe8:56 pm - feb. 6, 2020

[…] , totuși am ales câteva și vi le arăt și vouă . Programul complet îl puteți găsi AICI […]

Comentariile sunt închise.