Arhivă blog

decreart

Care este programul muzical?

Anul acesta nu au loc concerte la Târgul de Crăciun București.

În schimb, avem muzică ambientală, DJ set, recitaluri instrumentale, iar în preajma Crăciunului ne vor colinda grupuri de copii și ne vom bucura de datini și obiceiuri prezentate în inima orașului.

decreart

Care este programul lui Moș Crăciun la Târgul de Crăciun București?

Moș Crăciun și elfii săi ajung în Piața Universității, la Târgul de Crăciun București, pe 17 decembrie 2021, la ora 18:00.

17 – 23 decembrie, între orele 18:00 – 19:00 / 19:30 – 21:00

24 decembrie, între orele 12:00 – 14:00

decreart

Biletul permite o singură intrare?

Biletul asigură o intrare unică la eveniment în ziua aleasă. Pentru a se permite accesul, fiecare persoană trebuie să fie în posesia unui e-Ticket valid, în format electronic sau tipărit.

Atenție! Biletul își pierde valabilitatea după părăsirea locației evenimentului.

decreart

Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces gratuit?

Persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora (un însoțitor/persoană cu dizabilități) beneficiază de acces gratuit în cadrul Târgului de Crăciun, prin prezentarea dovezii care atestă condiția acestora și prin respectarea condițiilor de acces în conformitate cu prezentul Regulament – https://www.bucharestchristmasmarket.ro/regulament/.

decreart

Copiii beneficiază de acces gratuit?

Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit la Târgul de Crăciun București.

decreart

De unde pot fi achiziționate biletele de acces și cât costă?

Prețul biletului care asigură o intrare unică/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online – pe https://www.entertix.ro/g/485/bucharest-christmas-market.html, respectiv de 7 lei, la casele de bilete din locație (Piața Universității – esplanada cu statui).

decreart

Unde este disponibil regulamentul complet?

Regulamentul complet al Târgului de Crăciun București poate fi consultat pe: https://www.bucharestchristmasmarket.ro/regulament/

decreart

Accesul cu câini este permis?

Este permis accesul cu câini în Târgul de Crăciun București, cu mențiunea că aceștia trebuie ținuți în lesă, iar cei de talie mare trebuie să poarte botniță (posesorii animalelor sunt singurii responsabili de acțiunile animalelor lor).

decreart

Capacitatea locației este limitată în contextul COVID-19?

Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat, însă, conform legislației în vigoare, accesul participanților în Târgul de Crăciun București este permis în limita a 50% din capacitatea maximă a spațiului. Din acest motiv, suntem nevoiți să limităm vânzarea zilnică de bilete și să restricționăm temporar accesul în Târgul de Crăciun atunci când capacitatea spațiului de desfășurare este atinsă, durata timpului de așteptare putând varia în funcție de fluxul de persoane care părăsesc locația.

Vă recomandăm să vizitați Târgul de Crăciun București pe tot parcursul zilei pentru a evita timpul de așteptare de la intrări și pentru a vă bucura în liniște de cumpărături și de momentele petrecute alături de cei dragi.

decreart

Purtarea măștii de protecție este obligatorie?

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în cadrul Târgului de Crăciun București (excepție: copiii cu vârsta mai mică de 5 ani).